Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Nalyssa Green @ Άνθωπος

Κάποτε περίμενες κάποιον ψαγμένο φίλο να σου περάσει μια home made κασσέτα ενός νέου μουσικού, πλέον όμως αρκεί μια ηλεκτρονική διεύθυνση και με ένα κλικ έρχεσαι σε επαφή με το έργο κάποιου που ως τότε δεν γνώριζες. Υπάρχει μια παράξενη οικειότητα σε αυτήν την ενέργεια.
Πριν από μια εβδομάδα άκουσα τα τραγούδια της Nalyssa για πρώτη φορά μέσα από την σελίδα της στο myspace, ταυτόχρονα σχεδόν άρχισα να ψάχνω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καλλιτεχνικό της ποιόν, έτσι λοιπόν έπεσα πάνω στο χτεσινό ακουστικό live στον Άνθρωπο. Συγκυρία όμορφη!

Το μέρος αποδείχτηκε μικρό, αλλά δεν νομίζω η πολυκοσμία να ενόχλησε κανέναν, είναι όμορφο να μοιράζεσαι τέτοιες στιγμές ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν την θετική διάθεση να έρθουν σε επαφή με κάτι το άγνωστο(;).
Οι τιμές του μπαρ ενίσχυσαν το όλο κλίμα, πιστεύω ακράδαντα ότι ένα μπαρ που σέβεται οικονομικά τους πελάτες του θα έχει κέρδος στο τέλος της βραδιάς. Γύρω στις 11 οι τρεις μουσικοί πήραν τις θέσεις τους, οι πρώτες νότες εμφανίστηκαν, το ντροπαλό καλωσόρισμα της τραγουδίστριας- μουσικού- δημιουργού και δεκάδες χαμόγελα σχηματίστηκαν. Ήταν πολύ όμορφη η βραδιά που μας χάρισε το τρίο, η επιλογή για ακουστικό σετ τόνισε τον παρεϊστικο χαρακτήρα.
Ιδιαίτερη η στιγμή όταν έκανε την εμφάνισή του ένας ακροβάτης που συγκέντρωσε τα βλέμματα του κοινού με την Nalyssa να περνάει για ένα τραγόυδι σε δεύτερο πλάνο προσφέροντας όμως μία από τις πιο δυνατές εκτελέσεις της βραδιάς. Αρμόζει ιδιαίτερη μνεία στους μουσικούς.

Να ακούσετε το myspace της www.myspace.com/nalyssagreen
Να επισκεφτείτε το site της www.nalyssagreen.com από όπου μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ή να αγοράσετε το άλμπουμ της Barok.
Προς το παρόν δεν ανήκει σε κάποια δισκογραφική εταιρεία αλλά δεν νομίζω να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

υγ Χτες ήταν που ανακοινώθηκαν και κάποια μέτρα (ή μήπως ήταν δεσμεύσεις) της κυβέρνησης σχετικά με το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Φοβού τους Δαναούς και ας λένε πως θα φέρουν δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου